Zo mooi: 24 UUR IN Innsbruck in 1 minuut

Het team van 24 UUR IN staat niet stil deze zomer en is het merendeel van de tijd te vinden in de bergen voor opnames. Voor de vierde aflevering dit seizoen reisden we af naar Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Hier kun je kiezen voor een ideale afwisseling tussen een stedentrip en een vakantie in de bergen. Wij gingen op zoek naar de perfecte combinatie tussen reuring & gezelligheid, maar ook rust en sportieve activiteiten. Bekijk de beelden hieronder voor een eerste indruk.

24 UUR IN Innsbruck

In deze aflevering ontdekken Mike en Miranda de Oostenrijkse stad Innsbruck, maar ook de gevarieerde bergwereld daaromheen. De dag begon vroeg, want er stond veel op het programma. Eerst gingen we op pad om de bergregio rondom Innsbruck te verkennen. We startten het avontuur direct goed, want er stonden een paar speciale karts op ons te wachten bij het bergstation. Hiermee reden we met hoge snelheid naar beneden op de Mutteralm, dat ’s winters een rodelbaan is. Vervolgens was het tijd voor een bakje koffie en wat gebak bij een lokale berghut. Daarvoor moesten we wel eerst een stukje fietsen met de e-bike.

Het drukke programma bestond verder uit mountainbiken over uitdagende trails, de geschiedenis ontdekken van Innsbruck en een kijkje nemen in de vele bars en restaurants van de stad aan de Inn. Ook wandelden Mike en Miranda op de Nordkette, waar ze vergezeld werden door de dieren die daar lekker zaten te grazen.

Teaser 24 UUR IN Innsbruck

Innsbruck heeft ontzettend veel te bieden. We hebben dan ook veel gedaan in een korte tijd. In deze video laten we je een kijkje nemen in de mogelijkheden die een vakantie in en rondom de hoofdstad van Tirol te bieden heeft. Wij hebben in ieder geval ontzettend genoten van de fijne afwisseling tussen een stedentrip en een bergvakantie. De teaser geeft je een goede indruk van de bestemming.

Bodyn