Trailer 24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental nu online

Het waren twee drukke weken, want ook 24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental stond op het programma. Voor de derde aflevering van dit seizoen maakten we een prachtige tocht door het gebied. Het was een aflevering met veel skiën en zelfs een beetje haasten. De laatste lift hebben we namelijk maar net gehaald!

24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

In de aflevering stond de SkiWelt Tour centraal, een tocht die je door het hele skigebied leidt. Het was een pittige tocht en op het eind van de dag moesten we zelfs opschieten om de laatste lift te halen. Het was spannend, maar uiteindelijk stonden we zes minuten voor sluitingstijd bij de lift. De SkiWelt Tour laat het hele skigebied zien in een lange tocht, maar kan ook zelf ingedeeld worden. Zo hoef je niet de hele dag te racen en kan je de tour gewoon in stukjes opdelen. Het was heerlijk skiën in SkiWelt en ook ’s avonds ging de pret nog even door. We gingen namelijk nog nachtskiër in Söll en sloten de dag af met rodelen.

Eerste videobeelden

De dagen van 24 UUR IN vliegen altijd voorbij en daarom is het maar goed dat we de beelden nog hebben. Dan kunnen we thuis nog even nagenieten van onze heerlijke dagen in Oostenrijk. Dit keer hebben we er niet lang hoeven wachten, want de eerste video van 24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is nu al uit. Ga even lekker zitten en geniet ervan. De volledige aflevering komt zo snel mogelijk online. Als het zo ver is, delen we dat uiteraard met jullie. Voor meer heerlijke video’s van dit seizoen en vorig seizoen van 24 UUR IN kun je ook terecht op ons YouTube-kanaal.

Jahna Ullrich