Nieuwe aflevering van 24 UUR IN online, dit keer vanuit Kitzbühel

Terwijl in sommige skigebieden het seizoen bijna afgelopen is, is het tweede seizoen van 24 UUR IN nog lang niet voorbij. Ook wij zitten nog volop in de winterse sferen en de nieuwe aflevering helpt daar goed bij. Voor deze aflevering waren we 24 UUR IN Kitzbühel en het was wederom genieten. Met leuke activiteiten, mooi weer en gezellige begeleiding hadden we weinig te klagen.

24 UUR IN Kitzbühel

We zijn al de hele winter onderweg voor 24 UUR IN en deze winter stond onder andere Kitzbühel op het programma. Onze presentatrice Miranda was blij, want ze mocht op bezoek in één van haar favoriete dorpen in Oostenrijk. Onder begeleiding van skileraar Wolfmar verkende ze het gebied. Hierbij gingen ze onder andere langs familiegebied Kitzbüheler Horn en de wereldberoemde Hahnenkamm-afdaling. Ze eindigde de dag met een rondje shoppen in Kitzbühel. Dat mocht namelijk absoluut niet ontbreken tijdens een bezoek aan Kitzbühel. Kortom, het was weer een feest om voor 24 UUR IN op pad te zijn.

Bekijk hieronder de aflevering

Voor de aflevering van 24 UUR IN Kitzbühel hebben we weer een aantal leuke activiteiten gedaan. Zo ontdekten we uiteraard het skigebied, maar stond er ook onder andere snowtubing op het programma. Dit kon direct naast de piste en is zeker een aanrader voor jong en oud. We sloten onze skidag af met een rondje door het centrum van Kitzbühel en een heerlijke maaltijd. Ook bij deze aflevering troffen we het weer met het eten. Met de gezellige begeleiding en het prachtige weer konden we alleen maar genieten in Kitzbühel. Bekijk hieronder de aflevering en geniet mee!

Voor meer video’s van 24 UUR IN bezoek je ons 24 UUR IN YouTube-kanaal.

Jahna Ullrich