Nieuwe aflevering! Bekijk hier 24 UUR IN Livigno

We zijn helaas alweer aangekomen bij de laatste aflevering van dit seizoen van 24 UUR IN. En wat voor afsluiter is het geworden! We verlieten voor de tweede keer dit seizoen de Oostenrijkse Alpen en reisden dit keer naar het Italiaanse Livigno. Het was dan wel april, het leek net hartje winter. We mochten nog even heerlijk genieten van een paar winterse dagen om het seizoen af te sluiten.

Livigno

Livigno ligt op ongeveer 960 km rijden van Utrecht en staat bekend als belastingvrij dorp. Dit merk je zelfs al bij het tankstation, want tanken is duidelijk minder duur dan in Nederland. Daarnaast vind je hier ook meer dan 250 winkels waar je belastingvrij kunt shoppen. Zo kun je onder andere merkkleding, alcohol, parfum en wintersportartikelen hier goedkoper krijgen. Maar mensen komen hier niet alleen om te winkelen. ‘s Winters kun je hier namelijk ook heerlijk skiën. Het skigebied van Livigno is verdeeld over twee gebieden. Deze liggen aan beiden kanten van het dorp en tellen in totaal 115 km pistes. Ze worden met elkaar verbonden via de busdienst Skilink die hier elke 10 minuten tussen de dalstations rijdt.

24 UUR IN Livigno

Voor de laatste aflevering waren we dus 24 UUR IN Livigno. Hier hebben we het seizoen heerlijk afgesloten met een leuk programma. We maakten een prachtige toer, verkenden het skigebied en maakten een rondje op een sneeuwscooter. En dat was nog niet alles. Om even bij te komen van het drukke programma, mochten we heerlijk relaxen bij Aquagranda. Onder het genot van een drankje kwamen we weer even helemaal tot rust in de hottub. Daarna vervolgden we ons programma. Met de fatbike fietsten we omhoog naar het restaurant waar een heerlijk diner op ons zou wachten. Hier sloten we 24 UUR IN Livigno in Italiaanse stijl af.

Deze laatste aflevering was de perfecte afsluiting van het tweede seizoen van 24 UUR In. We waren er laat in het seizoen, maar de winter was duidelijk nog niet over. Kijk en geniet mee van deze heerlijke winterse aflevering uit Livigno.

Jahna Ullrich