Nieuw 24 UUR IN Winter Magazine 2020-2021 nu uit

Na een aantal maanden tikken en knutselen is ‘ie er dan weer! Het 24 UUR IN Winter Magazine van seizoen 2020-2021. Een bijzonder seizoen, nu al, maar nog steeds een lekker magazine. Onze redacteuren hebben weer wat heerlijke teksten en beelden voor je klaargezet om je in de wintersportstemming te brengen. Want alhoewel we niet weten hoe de winter gaat verlopen, we hebben wel zin in wintersport!

Vol met voorpret

In het magazine vind je een gezonde dosis voorpret voor de komende wintersportvakantie of misschien die van daarna. Je leest niet alleen de reisverslagen van Miranda uit Zwitserland en de Kitzbüheler Alpen, maar ook over alternatieve wintersportactiviteiten. En je kunt je bucket list weer aanvullen na het lezen van het magazine. Niet alleen op het gebied van bestemmingen, maar ook op het gebied van pistes.

Wil je dichtbij huis skiën? Of tips voor een betaalbare wintersport? Ook die hebben we voor je! Verder maak je in je eigen keuken een heerlijke schnitzel als je het recept van Florien volgt en drink je er ook nog eens wat lekkers bij.

QR codes voor meer informatie

Net zoals in de afgelopen edities vind je ook in dit magazine weer QR codes. Die scan je voor meer informatie of om video’s op YouTube te bekijken. Dat scannen gaat gewoon door je camera op je telefoon te openen en de QR code in beeld te brengen. Een speciale QR scanner app heb je bij de meeste telefoons niet meer nodig. Probeer het dus eens uit!

Waar te vinden?

Wil je nu ook een 24 UUR IN Winter Magazine scoren? Je krijgt ‘m gratis in de filialen van Intersport en bij Kwik-Fit.

Mike Muller