Genieten: 24 UUR IN Livigno in 1 minuut

Vorige week waren we in Livigno voor de laatste aflevering van 24 UUR IN van dit seizoen. Dit was de eerste aflevering in Italië voor dit seizoen en we moeten zeggen, het beviel goed! Ondanks dat het al april was, was de winter in Livigno zeker nog niet voorbij. In de korte tijd dat we er waren, viel er namelijk bijna een halve meter sneeuw. Je snapt wel dat we een paar heerlijke winterse dagen hebben gehad!

24 UUR IN Livigno

Tijdens 24 UUR IN Livigno hebben we geprobeerd zoveel mogelijk van het gebied te zien. Het was een flinke uitdaging, maar met een strak schema is het uiteindelijk gelukt. Onze dag begon al om 7 uur ’s ochtends met een skitoer en een heerlijke afdaling off-piste. Vervolgens verkenden we de rest van het skigebied aan beide kanten van het dorp. Aan de ene kant van het dorp vind je Carosello 3000 en aan de andere kant Mottolino. Maar het bleef niet bij skiën, want ook ’s middags hadden we nog een druk programma. Zo maakten we nog een rondje op de sneeuwscooter, mochten we ontspannen in Aquagranda en konden we natuurlijk een rondje winkelen niet overslaan. Na de drukke dag stond er een heerlijk diner op ons te wachten. Wat we allemaal precies gedaan hebben in Livigno, zie je binnenkort in de nieuwste aflevering van 24 UUR IN.

Livigno in 1 minuut

Om je een goede indruk te geven van onze tijd, hebben we alvast een korte video voor je. Hierin laten we je zien wat we allemaal hebben gedaan en hoe dat eruit zag. Met de sneeuwval die we in Livigno hadden, is het een heerlijke winterse video geworden. Bekijk hem hieronder en geniet mee! Hou komende tijd ons YouTube-kanaal in de gaten, want binnen twee weken vind je hier de complete aflevering.

Jahna Ullrich