Eerste editie 24 UUR IN Winter Magazine nu verkrijgbaar

Goed nieuws: naast de webserie 24 UUR IN hebben we nu ook een 24 UUR IN Magazine gemaakt. De eerste uitvoering is het 24 UUR IN Winter Magazine. Hierin vind je onder andere tips, heerlijke winterse recepten en informatie over de leukste skigebieden. Heb jij hem al?

24 UUR IN Winter Magazine

De eerste editie van het magazine is vanaf nu verkrijgbaar. Je ontvangt het magazine bij De Erkend Wintersportspecialisten en bij een bezoek aan SnowWorld. Met het magazine kan je alvast in de wintersportstemming komen, ideaal als voorbereiding op het nieuwe seizoen! De inhoudt van het magazine is gevarieerd, zo is er voor iedereen wat te lezen.

Het magazine bevat onder andere de volgende onderwerpen:

  • De lekkerste drankjes op wintersport
  • Autotips
  • Recepten
  • Veelgemaakte skifouten
  • De lekkerste Kaiserschmarrn op de piste
  • Interview met de beste skiër van Nederland

 Skiinformatie.nl en Snowplaza.nl

De redacties van skiinformatie.nl en snowplaza.nl hebben afgelopen zomer hard aan het magazine gewerkt. Zij schreven de inhoudt en stuurde deze vervolgens door naar partner 100%NL Magazine. 100%NL heeft het uiteindelijke magazine geproduceerd en iedereen is meer dan blij met het eerste magazine! De aankondiging van het magazine is ook op de radio te horen. Hieronder hoor je de radiospot.

Waar krijg je het magazine?

Vanaf half oktober krijg je bij aankoop van een wintersportproduct bij De Erkend Wintersportspecialist het magazine gratis. Bekijk de website voor de aangesloten winkels en vind de winkel die het dichtst bij jou in de buurt is. Daarnaast krijg je het magazine ook bij SnowWorld als je er gaat skiën of snowboarden.

Online bekijken

Je kunt het magazine ook online bekijken. Je vindt ‘m hieronder. Veel leesplezier!

[pdf-embedder url=”https://www.24uurin.nl/wp-content/uploads/2018/10/Winterspecial-Samengevoegd-kleiner.pdf” title=”Winterspecial Samengevoegd kleiner”]

24 UUR IN Zomer Magazine

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een Winter Magazine. Komende zomer brengen we het 24 UUR IN Zomer Magazine uit. Onze zomerexperts gaan hier deze winter mee aan de slag en zodra er meer over bekend is, hoor je dat.

Jahna Ullrich