Dit zijn de eerste beelden van 24 UUR IN Sölden

Ongeveer anderhalve week geleden waren we in Sölden voor de opnames van een nieuwe aflevering van 24 UUR IN. Hier werden we tijdens de opnames getrakteerd op een laagje verse sneeuw. Een beetje extra sneeuw is natuurlijk altijd fijn en met het leuke programma was het weer genieten om voor 24 UUR IN op pad te zijn.

24 UUR IN Sölden

Half maart zijn we weer op pad gegaan om een aantal nieuwe afleveringen van 24 UUR IN op te nemen. In totaal stonden er drie afleveringen op de planning. Sölden, een skigebied dat ook toegang biedt tot twee gletsjers, was als eerste aan de beurt. De dag begon met een heerlijk ontbijt op de berg. Daarna was het tijd om in de verse sneeuw het skigebied te verkennen. Een bezoekje aan het James Bond-museum mocht hierbij uiteraard niet ontbreken. We sloten de dag af met een paar biertjes in de après-ski en een heerlijke maaltijd onderaan de piste.

24 UUR IN was, net als eigenlijk elke aflevering, weer een klein feestje om te doen. Voor de eerste keer tijdens dit seizoen van 24 UUR IN hadden we twee dagen sneeuw, waardoor het weer even echt winter was eind maart. Dit leverde dan ook heerlijk beelden op.

Bekijk hier de eerste beelden

Voor degene die nieuwsgierig zijn naar de video, hebben we goed nieuws. Hieronder vind je een korte preview met de eerste beelden. Zo geven we je alvast een goede indruk van wat je van de volledige aflevering kunt verwachten. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk in 60 seconden te laten zien, maar alles is natuurlijk niet gelukt. Daarom is het ook zeker een aanrader om de volledige aflevering te kijken. Deze komt binnenkort online!

Jahna Ullrich