Dit zijn de eerste beelden van 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

De winter is volop bezig en dat geldt ook voor het tweede seizoen van 24 UUR IN. De eerste afleveringen zijn al klaar en er beloven nog veel meer mooie afleveringen aan te komen. Zo ook die van 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg. De aflevering is nog niet klaar, maar we hebben wel alvast de trailer voor je. Je vindt hem onderaan deze pagina.

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

We bezoeken dit seizoen niet alleen maar skigebieden in Oostenrijk. We zijn namelijk ook op bezoek geweest in Zwitserland. In het skigebied Meiringen-Hasliberg in de regio Berner Oberland om precies te zijn. Net als bij alle afleveringen, was het ook hier weer een paar dagen genieten. Voor 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg ontdekten we het skigebied en maakten we een prachtige winterwandeling. Daarnaast brachten we een bezoekje aan het officiële trainingscentrum waar vele professionele wedstrijdskiërs trainen en gingen we langs bij de skischool en het bijbehorende kinderland. Naast een rustig en familievriendlijk skigebied, werden we ook nog eens getrakteerd op het prachtige uitzicht op de Zwitserse Alpen. Tel daarbij op dat we ook nog eens heerlijk weer hadden en je snapt dat het een paar prachtige opnamedagen waren.

Eerste beelden

We kunnen je natuurlijk vertellen wat we allemaal hebben gedaan, maar het is nog beter om dat te laten zien. Hieronder vind je de video met de eerste beelden van onze trip in Meiringen-Hasliberg. We zullen nog even moeten wachten op de volledige video, maar ook dat belooft weer een goede aflevering te worden. Dat kan natuurlijk ook niet anders met zulke beelden. Kijk en geniet mee van onze heerlijke tijd in het Zwitserse Meiringen-Hasliberg!

Jahna Ullrich