De eerste beelden van 24 UUR IN Valsugana

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het 24 UUR IN team veel in de Alpen te vinden is voor de opnames van nieuwe afleveringen. Vorige week lanceerden we de teaser van Valsugana op YouTube, een topbestemming voor een afwisselende zomervakantie. Heb jij hem al gezien?

24 UUR IN Valsugana

Nu de bergen een andere kant van zichzelf laten zien in de warme zomermaanden, krijgen de afleveringen van 24 UUR IN een hele andere invulling. Er wordt volop van de groene omgeving en het lekkere weer genoten. Voor de opnames van de derde aflevering van 24 UUR IN dit seizoen ging Miranda op pad in de mooie regio Valsugana en Lagorai, een bekende bestemming onder Nederlanders. Het is een perfecte plek voor wandelingen, fietstochten, ontspanning aan de bergmeren en leuke wateractiviteiten, zoals suppen. Het team nam ook de tijd om wat cultuur te snuiven en uiteraard de smaakpapillen te laten verwennen.

Bekijk de eerste beelden

Wij hebben genoten van onze tijd in Valsugana en hadden heerlijk weer. Daarnaast was er natuurlijk ook veel te beleven. De teaser hieronder geeft een kleine impressie van hoe het er was en wat we allemaal gedaan hebben. Houd onze website in de gaten voor de hele aflevering.

Bodyn