De aflevering staat online: 24 UUR IN Osttirol

In deze aflevering van 24 UUR IN bezoeken we het authentieke en gastvrije Osttirol. We verkennen de pistes van het Großglockner Resort, en doen mee aan een aantal bijzondere winteractiviteiten. Daarnaast maken we ook tijd voor een culinair hoogtepunt. Kijk in deze nieuwe 24 UUR IN video mee naar onze avonturen in Osttirol.

Mike start deze aflevering op zijn ski’s in het Großglockner Resort in Osttirol. Vanuit het hele skigebied heeft hij uitzicht op de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner. Onderweg komt hij een slalomwedstrijd tegen waar volgens Mike de top van de toekomst aan meedoet. Na een lunch op culinaire hoogte is het tijd voor een sneeuwschoenwandeling in Nationaal Park Hohe Tauern. Samen met een ranger leert hij alles over de flora en fauna van Osttirol. Na het skiën geniet Mike van een duik in het zwembad en gaat hij op bezoek bij Saluti, één van de beste restaurants in Osttirol. Om de dag mooi af te sluiten, is het tijd voor actie. Tot in de late uren werkt Mike aan zijn rodeltechnieken op één van de 35 rodelbanen in Osttriol.

Enkele tips voor Osttirol

  • Lunch bij de Adler Lounge en geniet bij het uitzichtpunt van het panoramische uitzicht op de hoogste berg van Oostenrijk.
  • Ga sneeuwschoenwandelen met een ranger in Nationaal Park Hohe Tauern en leer alles over de natuur en de dieren.
  • Eet je graag spareribs? Ga dan naar de Würfelehütte en geniet na je eten van een heerlijk feestje.
  • Verblijf in Hotel Goldried en relax na de wintersport in de spa van het hotel.

Wil je meer informatie over Mike’s activiteiten in Osttirol? Bekijk dan onze pagina.

Redactie