Bekijk nu de trailer van 24 uur in het Skicircus

We hebben inmiddels de helft van de afleveringen opgenomen en nu begint het echte werk: er een mooie video van maken. Op de volledige aflevering moeten we helaas nog even wachten. Gelukkig hebben we hier wel alvast de trailer van 24 UUR IN Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Hiermee krijg je alvast een indruk van onze trip in het Skicircus.

24 UUR IN Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

In elke aflevering van 24 UUR IN ontdekken we het skigebied en doen we daarnaast nog een aantal andere activiteiten. Dit was in Skicircus Saalbach Leogang Fieberbrunn niet anders en gelukkig maar! We hebben een hoop extra activiteiten kunnen doen in dit enorme skigebied. Niet alleen verkenden we de  pistes, ook off-piste hebben we heerlijk geskied. Samen met een freeride-gids trokken we de eerste sporen in de poedersneeuw. Daarnaast hebben we onze skischoenen ingeruild voor schaatsen, maakten we een wandeling met sneeuwschoenen en reden we een rondje op een sneeuwscooter. Kortom, we hadden weer genoeg te doen!

De eerste beelden

Na de opnamendagen begint het uitkijken naar de video. Tot de volledige aflevering klaar is, zullen we het moeten doen met de trailer. Gelukkig is die al heel fijn, dus dat is geen probleem. Het was zoals altijd genieten in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Het drukke programma zorgde voor lange dagen, maar we hebben niets te klagen gehad. We hebben leuke dingen gedaan, prachtige afdalingen op en buiten de piste gemaakt en uiteraard hebben we heerlijk gegeten. Hieronder vind je de trailer van de volledige aflevering om alvast een indruk te krijgen van onze tijd in het Skicircus.

Jahna Ullrich