Bekijk nu de nieuwe aflevering van 24 UUR IN het Skicircus

Het tweede seizoen van 24 UUR IN gaat veel te snel, want we hebben alweer de vierde aflevering voor je. Deze aflevering laat onze 24 uur in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zien. Voor deze aflevering hadden we misschien wel het drukste programma van het seizoen, maar dat levert wel weer leuke beelden op. Je ziet hem hieronder!

24 UUR IN Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Voor de vierde aflevering van dit seizoen waren we in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Dit is met ruim 270 pistekilometers één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. Het was weer een uitdaging om zo’n groot gebied in een korte tijd te verkennen, maar het is gelukt! We hebben het skigebied verkend en hadden zelfs tijd om te freeriden in Fieberbrunn. Daarnaast hebben we nog een hoop extra activiteiten gedaan, van schaatsen tot wandelen met lama’s. Wat we allemaal precies hebben gedaan, zie je in de aflevering hieronder. Kijk en geniet!

Het Skicircus, een veelzijdig skigebied

Het Skicircus is niet alleen één van de grootste skigebieden van Oostenrijk, het is ook nog eens een veelzijdig skigebied. Naast het skiën is hier zowel op als naast de piste genoeg te doen. In het skigebieden zijn er meerdere funslopes en funparken voor de kinderen en de echte adrenaline zoekers kunnen gaan freeriden in Fieberbrunn. Daarnaast bieden de pistes genoeg uitdaging voor iedereen, van beginnend tot zeer ervaren wintersporter.

Als je niet wilt skiën of snowboarden hoef je je ook niet te vervelen in dit gebied. Je kunt hier onder andere langlaufen en schaatsen, maar ook prachtige wandelingen maken, een rondje op een sneeuwscooter maken en nog veel meer. Al deze extra activiteiten zorgen ervoor dat niemand zich ook maar een seconde hoeft te vervelen in het Skicircus.

Jahna Ullrich