Bekijk nu 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

Het is alweer bijna lente, maar voor ons duurt het winterseizoen nog wel even. We genieten namelijk nog even na met de afleveringen van 24 UUR IN. Zojuist is de nieuwste aflevering online gekomen: 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg. Het was ons eerste tripje buiten Oostenrijk dit seizoen en we hebben meer dan genoten. Je ziet het allemaal in de aflevering hieronder.

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg was ons eerste en enige tripje buiten Oostenrijk. Dit maakte het er niet minder op, want we hebben een paar heerlijke dagen gehad in dit kleine Zwitserse skigebied. Het is een overzichtelijk en kindvriendelijk skigebied met een prachtig uitzicht op de Zwitserse Alpen. Meiringen-Hasliberg is sinds een paar jaar onderdeel van de populaire skiregio Jungfrau Region. Deze regio kenmerkt zich onder andere door het uitzicht op de Eiger, Mönch en de Jungfrau, de drie hoogste bergen in de regio.

Tijdens 24 UUR IN Meiringen-Hasliberg verkenden we het skigebied en een aantal extra’s die je hier vind. Zo beschikt dit skigebied over een groot trainingscentrum voor wedstrijdskiërs waar van ‘s ochtends vroeg tot eind van de middag getraind wordt. Daarnaast vind je in hier ook een groots opgezet kinderland bij de skischool, waar de skitalenten van de toekomst hun eerste bochten draaien.

Bekijk hier de aflevering

24 UUR IN Meiringen-Hasliberg was net als alle andere afleveringen genieten. We verkenden het skigebied, deden een aantal leuke activiteiten en hebben uiteraard heerlijk gegeten. Daarbij konden we genieten van een heerlijk zonnetje en een strakblauwe lucht. Kortom, we hadden niets te klagen. Je ziet het allemaal in de aflevering hieronder.

Jahna Ullrich