Bekijk hier de teaser van 24 UUR IN Kitzbühel

Het winterseizoen gaat als een sneltrein en zo ook onze filmdagen voor 24 UUR IN. We hebben inmiddels zeven afleveringen opgenomen en de video’s hiervan komen nu één voor één naar buiten. Deze week hebben we de teaser van 24 UUR IN Kitzbühel voor je. In deze video van 1 minuut geven we je alvast een voorproefje van de volledige aflevering. 

24 UUR IN Kitzbühel

Na onze trip naar Zwitserland keerden we weer terug naar het vertrouwde Oostenrijk. Voor de zesde aflevering van dit seizoen waren we op bezoek in Kitzbühel. We gingen samen met een skileraar het skigebied in en brachten ook nog een bezoekje aan het historisch centrum van Kitzbühel. We hadden ook dit keer weer mazzel, want het was prachtig weer. De dag en nacht ervoor had het nog gesneeuwd, dus we trokken de eerste sporen door een verse laag sneeuw. We sloten de dag af met een fakkel-wandeling met uitzicht op het dorp. Kortom, het was weer genieten!

Kitzbühel in 1 minuut

Om je alvast een voorproefje te geven, vind je hieronder de eerste beelden van 24 UUR IN Kitzbühel. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van onze mooiste beelden in de korte video te laten zien. Uiteraard laten we niet alles zien, dat bewaren we voor de volledige aflevering. Kijk en geniet mee met onderstaande video.

Jahna Ullrich