Bekijk hier de eerste beelden van 24 UUR IN Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Vorige week waren we in skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau voor de opnames van de webserie. Het was zoals altijd weer genieten en de eerste beelden zijn nu online! De eerste dag hadden we stralend weer en ook de tweede dag kwam het zonnetje gelukkig nog even tussen de wolken door.

24 UUR IN Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Vorige week waren we voor de tweede aflevering van dit seizoen in Ski Juwel. Het prachtig familie-skigebied dat ook genoeg uitdaging biedt voor de gevorderde skiërs. De eerste dag genoten we van de mooie pistes in Alpbachtal en de tweede dag bezochten we de vele familie-activiteiten in Wildschönau. Het weer werkte alleen niet helemaal mee tijdens de opnamedagen. In Alpbachtal hadden we heerlijk weer en veel zon, terwijl we in Wildschönau toch wel last hadden van veel bewolking en zelfs sneeuwval. Dat mocht echter de pret niet drukken, want het waren twee fantastische dagen. Bekijk hieronder de eerste beelden van de tweede aflevering van 24 UUR IN 2018-2019.

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau staat bekend als familievriendelijk skigebied. Naast het skiën zijn er namelijk nog een hoop andere leuke dingen te beleven in dit gebied. Zo zijn er verschillende skischolen met een groot kinderland, kun je rodelen en zijn er genoeg brede pistes voor kinderen om te leren skiën. Daarnaast is de omgeving van het skigebied prachtig. Overal heb je een mooi uitzicht op de omgeving en vanaf boven op de Schatzberg kun je de hele regio zien. Wij hebben genoten in Ski Juwel en komen er zeker nog een keer terug!

Volledige aflevering

De video hierboven geeft natuurlijk slechts een indruk van de complete aflevering. Deze komt binnenkort online, dus houd de website goed in de gaten. In de aflevering kun je zien hoe we met lokale bewoners op pad gaan en hoe we de dag perfect afsluiten met een mooie zonsondergang.

Jahna Ullrich