24 UUR IN Zillertal Arena | Zomer 2018

Voor onze tweede aflevering 24 UUR IN deze zomer zijn we in Gerlos in de Zillertal Arena gestopt. Gerlos, inmiddels ons tweede thuis, ligt in Oostenrijk en staat onder de Nederlanders vooral bekend om de après-ski. Maar ook ’s zomers is het er prachtig en hoef je je geen moment te vervelen. 24 UUR IN Zillertal Arena laat je zien wat je er onder andere allemaal kan doen.

24 UUR IN Zillertal Arena | De aflevering

Voor 24 UUR IN Zillertal Arena had Frank een aantal leuke dingen op de planning staan. Bekijk in de volledige aflevering hieronder wat hij allemaal heeft gedaan.

Gerlos

Het dorp ligt op 1.247 meter hoogte in het Gerlostal, een zijdal van het Zillertal. Het vormt samen met Königsleiten, Krimml en Zell am Ziller de Zillertal Arena. ’s Winters kan je er heerlijk skiën en snowboarden in het skigebied van de Zillertal Arena, maar ook in de zomer is er genoeg te doen. Je kan er onder andere prachtige wandelingen en fietstochten maken. Ook is er genoeg in en op het water te doen. De Stausee biedt de perfecte plek om lekker te zwemmen en te varen of een mooie tocht te maken op een sup.

Je kan het dorp op twee manieren bereiken. Via de Gerlospass vanuit Krimml of de Gerlos Bundestrasse vanuit Zell am Ziller. Beide wegen zijn prachtig om te rijden en hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht is.

Onze tips in de Zillertal Arena