24 UUR IN Sölden nu online

In maart waren we voor de opnames van 24 UUR IN in Sölden. Ondanks dat de meteorologische lente al was begonnen, werden we getrakteerd op een paar dagen verse sneeuw. Tijdens ons bezoek aan Sölden werden we vergezeld door Vreni, een Nederlandse die al een ruim tien jaar in het dorp woont. 

24 UUR IN Sölden

In maart gingen we op pad om drie nieuwe afleveringen op te nemen. We begonnen in Sölden, een populair skigebied onder de Nederlandse wintersporters. Daarnaast is het ook het gebied dat bekend staat als het decor van de James Bond-film Spectre. Verschillende scènes uit de film zijn boven bij de Gaislachkogel opgenomen. Welke scènes dit zijn en hoe deze gemaakt zijn, is allemaal te zien in 007 ELEMENTS, het James Bond-museum boven op de berg. Een bezoekje aan dit museum was één van de vele activiteiten die we op de planning hadden staan.

Naast een aantal leuke activiteiten, hebben we ook het skigebied verkend. Uiteraard is een bezoekje aan de twee gletsjers daarbij niet overgeslagen. Het was een flinke tocht door het gebied, maar we hebben ervan genoten. We sloten de dag af met een biertje in de après-ski om vervolgens heerlijk te eten onderaan de berg.

Bekijk hier de aflevering

Hierboven vind je een korte samenvatting van de aflevering, maar we verklappen natuurlijk niet alles. Onderstaande video is de volledige aflevering waarin je kunt zien wat we precies allemaal gedaan hebben en wat we van Sölden vonden. Dus kom weer even helemaal in de winterse stemming en bekijk de aflevering van 24 UUR IN Sölden.

Jahna Ullrich