24 UUR IN Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau nu online

Eindelijk is het zo ver: de tweede winteraflevering van 24 UUR IN. Begin januari waren we op bezoek in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Hier verkenden we het skigebied en de vele familiemogelijkheden die het te bieden heeft. Uiteraard ging dit niet zonder een goede bodem, dus naast skiën hebben we ook heerlijk gegeten.

24 UUR IN Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

De tweede aflevering van dit seizoen is opgenomen in Tirol, in skigebied Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau. Dit familievriendelijke skigebied telt ruim 100 km aan pistes en heeft 45 liften. Het gebied is verdeeld over twee dalen, die zijn verbonden met een gondel. Tijdens onze trip hebben we in beide dalen geskied. De dag sloten we af met een prachtige zonsondergang in Niederau. Zelfs aan het eind van de dag waren de pistes hier nog perfect. We kunnen wel blijven schrijven over wat we allemaal gedaan hebben, maar je kunt het veel beter zelf bekijken in de aflevering hieronder. Kijk en geniet!

Familievriendelijk skigebied

Met verschillende extra activiteiten op en naast de skipiste is dit gebied zeer geschikt voor families met kinderen. Zo is er  de Alpbachtaler Lauser-Sauser, zijn er meerdere rodelbanen en kun je als co-piloot een ritje maken met een pistenbully. Daarnaast zijn er meerdere skischolen met een groot kinderland waar de eerste bochtjes geleerd kunnen worden. Voor de kinderen die nog te jong zijn om te leren skiën, biedt Ski Juwel een kinderopvang boven op de berg. Genoeg redenen dus om met de familie hier eens op bezoek te gaan.

Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden voor ervaren skiërs. Naast de brede, blauwe pistes voor kinderen zijn er ook genoeg rode en zwarte pistes die meer uitdaging bieden. Ook kun je in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau freeriden. Bovenop de Wiedersberger Horn vind je een waar freeride-paradijs! Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor jong en oud in dit gebied!

Jahna Ullrich