24 UUR IN Magazine

Naast de webserie is ook een heus 24 UUR IN Magazine ontstaat, dat boordevol met tips, weetjes, verhalen, gadgets en andere onderwerpen staat. We hebben een zomer en een winter editie. Waarom zou je het moeten lezen?

24 UUR IN Magazine: ervaringsdeskundigen

Het 24 UUR IN team is al jaren in de bergen te vinden en mag zich ondertussen specialist in de bergen noemen. Zowel in de zomer als winter vind je het team (dat onder andere bestaat uit de redacties van Skiinformatie.nl, Snowplaza.nl en Indebergen.nl) op vele locaties in de Alpen en in andere bergregio’s.

Met het 24 UUR IN magazine deelt ons team de ervaring die wij hebben opgedaan in de laatste jaren in tekst en statisch beeld. We laten onze favoriete plekken zien, delen onze meest bijzondere momenten in de bergen en brengen je op de hoogte van interessante feiten. Het is een perfecte aanvulling op onze webserie, waarbij wij bergregio’s een bezoek brengen.

24 UUR IN Winter Magazine

We zijn het magazine begonnen met een winter editie. We nemen jullie daarin onder andere mee naar de besneeuwde bergtoppen en prachtige witte dorpen, tippen jullie bijzondere wintersportactiviteiten en geven jullie heerlijke wintersportrecepten.

24 UUR IN Zomer Magazine

Na de winter komt de zomer, of voor de zomer de winter natuurlijk, dus is ook het 24 UUR IN Zomer Magazine is geboren. Daarin veel aandacht voor actieve vakanties in de bergen, maar ook voor prachtige motorritten kun je in het Magazine terecht. Het is een velerlei van mooie verhalen, activiteiten, tips, bijzondere plekken en leuke feiten. Lezen dus.