24 UUR IN Kitzbüheler Alpen nu online

Half december waren we in de Kitzbüheler Alpen voor de eerste aflevering van 24 UUR IN. Tijdens deze trip maakten we onze eigen Skisafari door de regio. Met behulp van de auto, bus, trein en natuurlijk onze ski’s lukte het ons om 4 skigebieden te bezoeken. Zo hebben we SkiWelt, Kitzski, St. Johann en Fieberbrunn. Het was een flinke tocht, maar we hebben het gehaald.

24 UUR IN Kitzbüheler Alpen

De eerste aflevering van 24 UUR IN seizoen 2 vond plaats in de regio van de Kitzbüheler Alpen. Dit is een van de grootste skiregio’s van Oostenrijk en telt maar liefst 9 skigebieden. Deze gebieden zijn allemaal met elkaar verbonden. Je kunt met de bus of trein van het ene gebied naar de andere en sommige zijn ook skiënd te bereiken. Het was ons doel om bij vier skigebieden langs te gaan en dat is gelukt! Samen met een aantal verschillende lokale bewoners hebben we een leuke tocht door de regio gemaakt en hebben we heerlijk gegeten. Bekijk het allemaal in de volledige aflevering hieronder.

Skisafari in de Kitzbüheler Alpen

De Kitzbüheler Alpen staan bekend om hun skisafari. Je kunt hier namelijk helemaal je eigen skisafari samenstellen en skiën. Hierbij kun je zelf kiezen waar je wilt skiën en welke pistes en liften je wel en niet wilt doen. Kortom, het is volledig jouw unieke skisafari. Je bent hier niet gebonden aan vaste routes en je hebt de mogelijkheid om een skisafari door verschillende skigebieden te doen. Zo kun je de skisafari volledig aan jouw wensen en niveau aanpassen. Wij hebben vier van de negen skigebieden gezien tijdens onze trip, maar wij hadden ook maar kort de tijd. Mocht je een hele week in deze regio zitten, is het zeker een aanrader om verschillende skigebieden te bezoeken. Zo haal je het maximale uit je vakantie in de Kitzbüheler Alpen. Met de Super Ski Card heb je toegang tot 2750 km pistes in de Alpen, waaronder alle skigebieden in de Kitzbüheler Alpen. Bezoek de website van de Kitzbüheler Alpen voor meer informatie over de skisafari en stel hier ook je eigen skisafari samen.

Jahna Ullrich