Aflevering 24 UUR IN Engelberg online

Ja ja, het is weer zo ver. Er staat weer een nieuwe aflevering van 24 UUR IN online. Dit keer zijn Frank en Monique op bezoek in het Zwitserse skigebied Engelberg. Het gebied dat betekend staat om het enorme klooster in het centrum, het freeriden en daarnaast de enorm lange dalafdaling die qua hoogtemeters een van de langste is. In het gebied gaan zij verschillende dingen ontdekken, waaronder de geschiedenis, de cultuur, ze gaan sneeuwscooter rijden en zij gaan op bezoek bij de monniken. Benieuwd naar de nieuwe aflevering?

Aflevering 24 UUR IN: Het Zwitserse skigebied Lenk

We hebben weer een nieuwe aflevering van 24 UUR IN online staan. Dit keer is Frank niet in zijn eentje, want hij krijgt gezelschap van Monique. Een duo aflevering waarbij zij met ze tweeën op bezoek zijn in het Zwitserse skigebied Lenk. Een regio dat ligt in het Berner Oberland en bekend staat om de rijke historie van de regio. Het heeft een prachtig skigebied genaamd Adelboden – Lenk en geeft je toegang tot ruim 200 kilometer aan pistes. Wat Frank en Monique in deze regio gaan doen?

Op het programma staat:

  • Op pad met de 71 jarige Hans
  • Het skigebied verkennen van Adelboden – Lenk
  • Langlaufen
  • De Zwavelbronnen bezoeken waar het skigebied bekend om staat
  • Naar de klimhal in Lenk
  • Skicross parcours nemen
  • Heerlijk eten
  • Bodyboarden

24 UUR IN skigebied Lenk

Het skigebied Lenk

Wil je het skigebied Lenk beter leren kennen? Bekijk hieronder de 24 UUR IN Lenk aflevering en kom helemaal in de wintersportstemming.

24 UUR IN skigebied Tignes

Er staat weer een nieuwe aflevering van 24 UUR IN online. Een afwisselende aflevering, waarbij Frank het skigebied gaat verkennen, maar ook dingen moet doen waar hij normaal gesproken geen held in is. Denk hierbij aan bungee-jumping met ski’s en ijsduiken. Daarnaast gaat hij uiteraard het skigebied van top tot teen bezoeken en verteld hij zijn ervaring over Tignes. Het is prachtig weer tijdens de opnames dus de beelden die het heeft opgeleverd zijn echt prachtig. 

24 UUR IN Tignes

Hierbij de aflevering. Ga 20 minuten even onderuit zitten en geniet van dit Franse skigebied dat bij Nederlanders erg populair is.

Skigebied Tignes

Het Franse skigebied Tignes staat in verbinding met Val d’Isere en heeft hierdoor circa 300 kilometer aan pistes. Een groot skigebied met moderne skilift en een gebied dat de beschikking heeft over 2 grote gletsjers. De gletsjer van Tignes heet de Grand Motte gletsjer en is zeker het bezoeken waard. Het skigebied is uitdagend en voornamelijk geschikt voor de iets meer ervaren skiërs. Ben je beginner dan heb je in Tignes Le Lac verschillende mogelijkheden waar je de eerste sporen kunt maken.

Een kleine impressie van de aflevering in foto’s

24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Er staat weer een nieuwe aflevering online en dit keer is Frank op bezoek in het Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Een populair skigebied bij zowel Nederlandse als Duitse wintersporters en dat heeft mede te maken met de ligging. Vlak over de grens van Duitsland sla je namelijk rechtsaf en dan ben je met 20 minuten in het skigebied. Ook Frank kwam hier voor de eerste keer en ging samen met Christiaan op pad om het skigebied te verkennen. Een veelzijdige aflevering, waarbij het skigebied helemaal uitgeplozen wordt. Benieuwd wat Frank hier allemaal heeft gedaan?

24 UUR IN SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wil jij niet de hele aflevering kijken of alvast een voorproefje krijgen? Bekijk hieronder de promo die wij gemaakt hebben!

30 seconden genieten van het skigebied

Foto’s vanuit het skigebied

24 UUR IN skigebied La Norma in Frankrijk

Gedurende de afgelopen weken zijn we onder andere op bezoek geweest in het Franse skigebied La Norma. Dit gebied ligt in het dal van de Maurienne en hoort bij het departement van de Savoie. Het is een klein, maar gezellig dorp. Ze noemen het dan ook ‘la station cosy’. En dat merk je aan alles. Het is een zeer kindvriendelijk en hartelijk gebied. 

Read More

Alvast in de stemming komen voor de nieuwe aflevering uit La Norma

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, breken we iedere woensdag de week met een nieuwe aflevering 24 UUR IN. Dit keer bezoekt Frank het Franse skigebied La Norma. Uiteraard geniet hij van de prachtige omgeving en pistes maar daarnaast stapt hij flink uit zijn comfort-zone. Omdat het nog veel te lang duurt tot woensdag, maakten we alvast een voorproefje. 

Read More

30 seconden genieten van Morzine Avoriaz

Voor de webserie zijn wij afgereisd naar het prachtige Portes du Soleil. We waren op bezoek in het authentieke en sfeervolle Morzine Avoriaz. Wederom hadden we te maken met een flinke sneeuwdump. Maar dat mocht de sfeer in het dorp niet drukken. 

Read More

24 UUR IN | 30 seconden genieten van Lenk

Op dit moment zijn wij aangekomen in het bekende skigebied Adelboden – Lenk. Wij verblijven in het dorp Lenk en genieten daar op dit moment van prachtig weer. Bij aankomst was dit wel even anders, maar gelukkig is het weer 360 graden gedraaid en worden wij nu al twee dagen achter elkaar wakker met strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Uiteraard maken wij zoals altijd in een gebied een 30 seconden video, waarin je kunt zien hoe wij het hebben. Niet jaloers worden bij het bekijken van de onderstaande beelden!

Read More

VLOG – Sebi voor het eerst op schaatsen

Alle nieuwe dingen zijn spannend en de kans dat het in een keer goed gaat is dan ook minimaal. Nu kan het gros van de Nederlanders wel schaatsen, maar in Duitsland is het toch net iets anders. Zo ook voor onze Duitse cameraman Sebi. In Morzine is een schaatsbaan en Frank wilde even testen of Sebi een beetje het bloed van Claudia Pechstein of Anni Friesinger heeft. 

Read More

Woensdag 24 januari nieuwe aflevering in Montgenèvre

Heb jij ook zo genoten van de aflevering in Saint Sorlin d’Arves volgende week. Er is goed nieuws. Woensdag 24 januari staat namelijk aflevering twee al op de planning. Dit keer is het team op bezoek in Montgenèvre. Een Frans dorp in Via Lattea. En daar viel in korte tijd wel heel erg veel sneeuw!

Read More
Pagina 1 van 41234