24 UUR IN Webserie

Nederland telt in totaal meer dan 1 miljoen wintersporters en is daardoor een erg interessante markt voor skigebieden. De Nederlanders zijn fanatieke wintersporters en struinen het internet af naar informatie of leuke berichten over de sneeuw. In de winterstemming komen is voor wintersporters erg belangrijk en daarom komen wij met een nieuwe webserie die luistert naar de naam 24 uur in…! De inspiratie serie voor de Nederlandstalige bergliefhebber!

Wij zijn 24 UUR IN een skigebied en ontdekken daar de mooiste activiteiten om te doen. We hopen jullie inspiratie te geven voor je volgende wintersportvakantie en laten jullie genieten van onze avonturen in de sneeuw en daarbuiten.

24 UUR IN Afleveringen winter 2018-2019

Deze winter vervolgen we de serie met gloednieuwe afleveringen. Zodra een aflevering af is en online staat, zetten we hem in het rijtje hieronder.  Ook dit seizoen gaan we weer naar verschillende gebieden in Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

24 UUR IN Afleveringen winter 2017-2018

Afgelopen winter zijn wij gestart met de webserie 24 UUR IN en daarbij maken wij 10 afleveringen van 10 verschillende wintersportgebieden. We zijn op bezoek geweest in skigebieden in Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk en hebben genoten. Je vindt de afleveringen hieronder als ze online zijn.

Vaste thema’s

Frank of Miranda gaat (in combinatie met andere presentatoren) 24 uur op bezoek in een skigebied en ontdekt daar de mogelijkheden van de regio.

De vaste thema’s van 24 uur in…. zijn:

  • De geschiedenis van het dorp
  • Een local aan het woord
  • Wist-je-dat item

Daarbij komen overigens nog veel meer items die ter plekke verzonnen worden. Als je slechts 24 uur in een skigebied komt is het immers allemaal lastig te plannen!

Partners

De promotie van de webserie wordt onder andere opgepakt door onze eigen platformen Skiinformatie.nl en Snowplaza.nl. Twee websites met meer dan 5 miljoen unieke bezoekers per jaar en meer dan 100.000 volgers.