24 UUR IN | WINTER 1718 AFL04 | SkiWelt Wilder Kaiser Brixental | Nu online

Er staat weer een nieuwe aflevering online en dit keer is Frank op bezoek in het Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Een populair skigebied bij zowel Nederlandse als Duitse wintersporters en dat heeft mede te maken met de ligging. Vlak over de grens van Duitsland sla je namelijk rechtsaf en dan ben je met 20 minuten in het skigebied. Ook Frank kwam hier voor de eerste keer en ging samen met Christiaan op pad om het skigebied te verkennen. Een veelzijdige aflevering, waarbij het skigebied helemaal uitgeplozen wordt. Benieuwd wat Frank hier allemaal heeft gedaan? Bekijk het in de aflevering hieronder.

Meer weten over SkiWelt Wilder Kaiser- Brixental

Wil jij meer weten over het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental? Bezoek dan dan pagina hieronder!

24 UUR IN Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Frank Pieters