30 seconden genieten van Morzine Avoriaz

Voor de webserie zijn wij afgereisd naar het prachtige Portes du Soleil. We waren op bezoek in het authentieke en sfeervolle Morzine Avoriaz. Wederom hadden we te maken met een flinke sneeuwdump. Maar dat mocht de sfeer in het dorp niet drukken. 

30 seconden genieten van Morzine Avoriaz

Om je een beeld te geven van dit heerlijke dorp met een flinke sneeuwdump, hebben we een impressie voor je gemaakt. Kijk en geniet!

Morzine Avoriaz

Morzine Avoriaz is een dorp gelegen in skigebied Portes du Soleil. Dit gebied is het een na grootste gebied in Europa. Met 580 kilometer aan piste hoef je dan ook niet bang te zijn dat je twee keer in dezelfde lift hoeft te zitten. Morzine Avoriaz staat in verbinding met Les Gets. Het is mogelijk om een pas te kopen voor Morzine-Avoriaz-Les Gets, maar ook voor de hele Portes du Soleil. Daarnaast zijn er heel veel leuke activiteiten te doen zoals ski-joering waarbij je door een paard wordt voortgetrokken. Je hoeft je in Morzine zeker niet te vervelen!

Anouk Walburg