24 UUR IN | 30 seconden genieten van Lenk

Op dit moment zijn wij aangekomen in het bekende skigebied Adelboden – Lenk. Wij verblijven in het dorp Lenk en genieten daar op dit moment van prachtig weer. Bij aankomst was dit wel even anders, maar gelukkig is het weer 360 graden gedraaid en worden wij nu al twee dagen achter elkaar wakker met strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Uiteraard maken wij zoals altijd in een gebied een 30 seconden video, waarin je kunt zien hoe wij het hebben. Niet jaloers worden bij het bekijken van de onderstaande beelden!

Skigebied LENK voor 24 UUR IN

Het Zwitserse skigebied Lenk ligt vanaf Amsterdam ongeveer 10 uur rijden en is bij Nederlanders bekend vanwege de World Cup wedstrijden die elk jaar gehouden worden aan de andere kant van de berg, namelijk in Adelboden. Geniet even mee en krijg alvast een voorproefje voor de complete aflevering.

Frank Pieters