Woensdag 24 januari nieuwe aflevering in Montgenèvre

Heb jij ook zo genoten van de aflevering in Saint Sorlin d’Arves volgende week. Er is goed nieuws. Woensdag 24 januari staat namelijk aflevering twee al op de planning. Dit keer is het team op bezoek in Montgenèvre. Een Frans dorp in Via Lattea. En daar viel in korte tijd wel heel erg veel sneeuw!

Voorproefje

Om alvast een beetje in de stemming te komen voordat het zover is, hebben we een voorproefje voor je gemaakt. Woensdag 24 januari is de nieuwe aflevering in Montgenèvre maar zo kun je alvast zien wat je kan verwachten in de aflevering.

Historische hoeveelheid sneeuw

Zoals je in de promo ziet, is er tijdens ons verblijf in Montgenèvre een historische hoeveelheid sneeuw gevallen. Hierbij moet je denken aan ruim 2,5 meter in twee dagen. Toch is het gelukt om een zeer unieke aflevering te maken. Zoveel sneeuw zie je immers niet iedere dag. Benieuwd naar alle beelden? Woensdag 24 januari zie je de hele aflevering. Dat kan via YouTube of Facebook.

Anouk Walburg