VLOG – Sebi voor het eerst op schaatsen

Alle nieuwe dingen zijn spannend en de kans dat het in een keer goed gaat is dan ook minimaal. Nu kan het gros van de Nederlanders wel schaatsen, maar in Duitsland is het toch net iets anders. Zo ook voor onze Duitse cameraman Sebi. In Morzine is een schaatsbaan en Frank wilde even testen of Sebi een beetje het bloed van Claudia Pechstein of Anni Friesinger heeft. 

Schaatsen

Voor Sebi was het de allereerste keer dat hij op schaatsen stond. Laat dat nou net aan Frank horen. Die zag het als de uitgelezen kans om hier misbruik van te maken. En dus ging Sebi met frisse tegenzin naar de schaatsbaan in Morzine. En omdat leedvermaak toch wel het leukste vermaak is, werd het avontuur natuurlijk op beeld vastgelegd.

Vallen en opstaan

Zoals je ziet is schaatsen niet voor Sebi weggelegd. Zijn talent ligt bij het filmen en skiën. Na ongeveer 20 minuten hebben we de schaatscarrière dan ook maar opgegeven en hebben we de schaatsen omgeruild voor de skischoenen. Dat is in het grote Portes du Soleil namelijk ook een prima dagbesteding!

Anouk Walburg